torsdag 15. oktober 2009

Min første blogg

23 ting om 2.0
Dette er nervepirrande og spennande. Håper eg klarer å lære litt. Interessant å høyre på Heidi Ryan.

6 kommentarer:

  1. Hei Birgitt
    Ser ut som det går bra. Vi tenkte at om du ikke vil være alene i strevet, så er du velkommen til oss i Volda hver fredag kl 13.30. Da skal vi jobbe med dette en times tid eller to.
    God helg!
    Hilsen Tove

    SvarSlett
  2. Du har allereie fått inn eit bilde! Bra! Lukke til vidare! Vi snakkast!

    SvarSlett
  3. Veldig god idé frå Tove - det burde du verkeleg takke ja til, Birgitt! Det er så mykje enklare om ein kan jobbe praktisk i lag med andre!

    SvarSlett
  4. Hei Birgitt
    Fin byrjing! Kjenner ikkje att biletet, når vart det teke? Synest du skal slå til på tilbodet frå Tove, mykje festlegare å jobbe i lag med andre om slikt som dette. :)
    Helsing Arnhild

    SvarSlett
  5. Gratulerer Birgitt! Du har satt inn bilete og skrive eit blogginnlegg – no er du godt i gang som bloggar! Du må gjerne legge inn litt fleire opplysningar i profilen din og, til dømes kva bransje du arbeider i.

    Eg ser at du har lagt deg sjølv til som følgjar av din eigen blogg. Det kan du endre ved å gå til "Oversikt". Klikk på "Administrer" litt nede på sida og du får opp ei liste over bloggane du følgjer. Klikk på "Innstillinger" for din blogg og klikk på "Slutt å følge dette nettstedet".

    Ta også ein liten kikk på Ting 1 og 2 i kursbloggen (sjå http://23tingmr.blogspot.com/) "Om web 2.0, programmet 23 ting og livslang læring" samt blogging, og legg inn nokre ord i bloggen din om at du har vore gjennom det. Og blogg i vei!

    Helsing Hilde

    SvarSlett
  6. Hei Birgitt! Du har jammen vorte flink. Flott haustbilete! Ynskjer deg ein god dag på biblioteket! Elisabeth

    SvarSlett